GRAWECO

Subtiel design voor Ford Transit van GRAWECO. Stijlvol resultaat dankzij samenspel van matte en gloss. Opdracht bestickering Ford Transit van GRAWECO : “Wij willen een opvallend maar toch subtiel design waarin onze kernactiviteit, ‘steenhouwerij’ tot uiting komt. Het mooie bruine metallic koetswerk moet wel tot zijn recht blijven komen.”

Dit bereikten we door een design uit te werken met op de achtergrond het logo van GRAWECO in met matte metallic die aanleunt bij de koetswerkkleur. Boven de achtergrond de eigenlijke informatie met het logo in een gloss zilver, dat complementair is met de mat bruine achtergrondkleur. om de echtheid van de tanden van het zaagblad na te bootsen, gebruikten we een folie met aluminium brush look.

Zo is het logo zeer sterk op de achtergrond aanwezig maar slorpt het niet alle aandacht op. De combinatie van mat en de blinkende koetswerk vormen samen een heel stijlvol geheel. De leesbaarheid van de teksten in het zilver is optimaal op de donkere achtergrondkleur.

Category

Autoreclame- en bestickeringen, Car wrapping