Leer ons kennen

Kom meer te weten over ons en onze ervaring.
Over ons

Werkwijze

Ruime ervaring

Infopanelen met zelfklevende full color prints, spandoeken, roll up banners, muurdecoraties, bestickeringen en ander marketing materiaal voor showrooms, beurzen, vitrines… De productie hiervan gebeurt volledig in eigen atelier. De plaatsing met onze eigen handen!

.

Materiaalkennis

Zo’n 10 jaar geleden startten we met de productie van prints op groot formaat. Intussen deden we zeer veel materiaalkennis op: zelfklevend vinyl, canvasdoek, verschillende soorten textieldoek, zandstraalfolie, spandoekmateriaal, mesh doek, rol-up en pop-upmateriaal… Wij denken graag met u mee en geven u graag het nodige advies.

Streven naar perfectie

Wij willen niet de snelste en de goedkoopste zijn, maar wel de meest betrouwbare partner! Wij zijn fier op onze ambacht en doen onze job heel graag. En dat kan alleen zo blijven, als we van onze klanten elke keer opnieuw dat spreekwoordelijke ‘schouderklopje’ krijgen dat we verdiend hebben.
.

Over ons

FM Graphics

Na bijna 10 jaar ervaring in de bedrijfscommunicatie, startte zaakvoerder Frank Mortelmans in 2000 zijn eigen grafisch bureau FM graphics op. Hoofdactiviteit toen was de lay out van drukwerken. Echter groeide de vraag naar promotiemateriaal, posters, panelen, spandoeken, bestickeringen… Deze duidelijke evolutie liet FM graphics niet aan zich voorbij gaan. Daarom investeerden we de voorbije 10 jaar in eigen groot formaat printers, snijplotter, lamineer- en andere afwerkingstoestellen. Sinds eind 2015 richten we ons volledig op

autoreclame- en bestickeringen, car wrapping, vitrinebestickeringen en showroomdecoratie. In november 2015 zijn we verhuisd naar HOOGSTRATEN, waar we nog steeds actief zijn in een eigen KMO-unit met alle professionele comfort in een volledig uitgerust atelier: een grote poort geschikt voor vrachtwagens, een ruime werkplaats met een apart, goed verlicht en verwarmd compartiment, perfect uitgerust om wagens, bestelwagens én zelfs vrachtwagens te kunnen bestickeren en/of wrappen. En de 20 jaar ervaring met grafische vormgeving… die nemen we graag mee als troef.

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!